Zelf je maaltijd samenstellen bij Eten met gemak Jaco Heeren

Ondernemer vernieuwt assortiment en biedt de consument meer mogelijkheden

EXLOO – De maaltijden van Eten met gemak – Jaco Heeren zijn in een nieuw jasje gestoken. De verpakking is volledig vernieuwd en daarnaast is het assortiment uitgebreid. Jaco biedt zijn klanten daarmee een stuk meer mogelijkheden: “Mijn klanten hebben meer keuzes en kunnen elke dag van de week hun maaltijd volledig zelf samenstellen”, vertelt Jaco over de nieuwe ontwikkelingen.

De ondernemer is vorig jaar begonnen met de maaltijdservice en bezorgt verse maaltijden aan huis in de regio Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg. Veel mensen weten Heeren inmiddels te vinden: “Al jarenlang groeit de vraag naar het bezorgen van vers bereide gerechten aan huis, steeds vaker wordt er gekozen voor het gemak van een verse en goede maaltijd”, vertelt Jaco over zijn bedrijf.

Om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag is het assortiment van Jaco Heeren compleet vernieuwd: “Elke week hebben mijn klanten de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij ze zelf kunnen kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een heerlijke nasi met kipsaté”, vertelt Jaco over zijn uitgebreide assortiment. “Daarnaast bieden we ook een ruim assortiment soepen, toetjes en andere bijgerechten aan zoals fruit op siroop”.

De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. Een unieke verpakking, waarmee de klant in de eigen keuken nog de mogelijkheid heeft om de maaltijd opnieuw samen te stellen. Heeft de klant toch zin in een varkenshaasoester? Dan is dit simpel te verwisselen met een product uit een andere maaltijd. Het restaurantgevoel met het gemak van thuis.

De eerste klanten hebben inmiddels kennis gemaakt met de veranderingen en zijn positief verrast:
“Ze vinden de verpakking een stuk aantrekkelijker en vinden het prettig dat ze zoveel keuzemogelijkheden hebben. Ook kunnen ze zelf de portiegrootte bepalen’’, vertelt Heeren over de vernieuwingen. En de smaak? “Die is uiteraard zoals ze gewend zijn”, besluit een trotse Heeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *