Update over Coronavirus omtrent uw maaltijdbezorging: we blijven bezorgen

Het zal u niet ontgaan zijn dat het Coronavirus veelvuldig in het nieuws is. Wij kunnen ons voorstellen dat dit voor u vragen oproept omtrent de bereiding en bezorging van uw maaltijden. Omdat Eten met gemak veel waarde hecht aan ieders gezondheid en wij graag met u als klant meedenken, hebben we uit voorzorg enkele maatregelen getroffen.

Allereerst willen wij u laten weten dat wij de maaltijden nog gewoon bij u bezorgen, zoals u dat van ons gewend bent. Wel willen wij u vragen om de komende tijd de maaltijden van uw vaste bezorger op gepaste afstand aan te nemen bij de voordeur en uw menukaart bij de hand te houden. Mocht u niet mobiel zijn, waardoor u de maaltijden niet bij de voordeur aan kunt nemen, dan blijven wij, op gepaste afstand, de maaltijden natuurlijk voor u in de koelkast zetten. Om besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen desinfecteren onze bezorgers hun handen voor en na elke bezorging met handdesinfectiemiddel.

De maaltijden worden met de grootst mogelijke zorg en onder strenge hygiënevoorschriften bereid in onze keuken. Uiteraard houden wij ons aan de landelijke voorschriften omtrent het Coronavirus. Daarnaast worden er extra voorzorgsmaatregelen getroffen in de keuken middels interne protocollen.

Wat kunt u zelf doen?
– Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne.
– Schud geen handen.
– Hoest / nies in uw elleboog.
– Was uw handen grondig met water en zeep en gebruik eventueel desinfectiemiddel. Was uw handen zowel voor het nuttigen van de maaltijd, als na het eten ervan.
– Maak indien nodig gebruik van papieren zakdoekjes, die u direct weggooit na gebruik.
– Raak zo min mogelijk uw ogen, neus en mond aan.
– Ventileer ruimtes goed door bijvoorbeeld ramen open te zetten.

Mocht u klachten ervaren als koorts en/of benauwdheid, dan raden wij u aan om hierover telefonisch contact op te nemen met uw huisarts.

Meer informatie?
Wanneer de situatie omtrent het Coronavirus verandert, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Meer informatie over het virus kunt u vinden op de website van het RIVM: www.rivm.nl/coronavirus.
Voor vragen omtrent uw maaltijden of de bezorging ervan kunt u contact opnemen met uw vaste bezorger of contactpersoon van Eten met gemak.

18 reacties op “Update over Coronavirus omtrent uw maaltijdbezorging: we blijven bezorgen

 1. G v Valen zegt:

  Een 2tal vragen: Wat is of zijn de dagen dat er in Dirksland wordt bezorgd? Wat is de gemiddelde bewaartijd / dagen van de maaltijden??

  • etenmetgemak zegt:

   Beste heer/mevrouw,

   In Dirksland zijn Cor & Elise Jansen uw vaste contactpersonen. Voor informatie over de bezorging kunt u contact opnemen met hen via telefoonnummer 0187-725 200. Ook kunt u kijken op https://www.etenmetgemak.nl/kookeilandgo/. Onze maaltijden zijn gemiddeld 7 dagen houdbaar in de koelkast. Voor de exacte houdbaarheidsdatum kunt u op het etiket van de maaltijden kijken.

   Met vriendelijke groet,
   Eten met gemak

 2. erna pruim zegt:

  hallo , hierbij even een reactie op de proefbox . de 1 ste maaltijd was lekker , maar die van vandaag was echt niet lekker en een veel te klein stukje vis . ik had me verheugt op een lekkerbekje maar er zat maar een halve in en ook nog niet lekker ook nog .en dat voor het geld waar ik in de schutse een veel lekkerre maaltijd heb en een hele lekkerbekje . ik ga dan ook niet verder en wil u bedanken v d proefbox . met vr gr e.pruim

  • etenmetgemak zegt:

   Beste mevr. Pruim,

   Bedankt voor uw reactie. Wat jammer dat het lekkerbekje u niet heeft gesmaakt. We zullen uw opmerkingen doorgeven aan onze kwaliteitsdienst, want we willen natuurlijk alleen het beste voor onze klanten.
   Ook willen we u bedanken voor het proberen van de proefbox en een fijne dag gewenst.

   Met vriendelijke groet,
   Eten met gemak

 3. M zegt:

  Beste mensen,

  Ik zie op jullie site geen telefoonnummer noch of jullie ook diepvriesmaaltijden maken.
  Zo ja, bezorgen jullie diepvriesmaaltijden in Rosmalen?
  Zo ja, op welke dag en tot hoe laat?

  Bedankt voor de informatie!

  • etenmetgemak zegt:

   Beste M,

   In Rosmalen is Mark Verwijst uw contactpersoon. Hij bezorgt helaas geen vriesmaaltijden. Mocht u meer informatie willen, kunt u met Mark contact opnemen via 073-8200 344.

   Met vriendelijke groet,
   Eten met gemak

 4. Hendriks zegt:

  Hallo,
  Zou graag willen weten wanneer u bezorgt?
  Ik woon in Venray en werk van 8:00 uur tot zoiets 17:15 uur.
  Doet u ook s’avonds bezorgen?
  Hoor het wel of het mogelijk is.

 5. Sara zegt:

  Ik heb net een maaltijdbox besteld voor mijn moeder. Ik dacht ik kan het dan ook gelijk betalen maar dat loopt nu via haar. Wanneer wordt het geleverd? Hoe kan ik het betalen, kunt u een tikkie sturen?

 6. M. Zarrai zegt:

  Beste lezer,

  Wij hebben een bewoonster die woont bij stichting Abrona in Huis ter heide. Bewoonster moet natrium beperkt gaan eten. Het eten moet halal en zoutloos zijn, wat ik op jullie website terug kan lezen is dit ook zo.

  Mijn vraag is of jullie in huis ter heide bezorgen? En hoe het eten besteld moet worden?

  Ik hoor graag terug.

  Met vriendelijke groet,

  M. Zarrai

  • etenmetgemak zegt:

   Beste Zarrai,

   Bedankt voor uw bericht. We bezorgen zelf niet in Huis ter Heide, maar onze partner Food Connect wel. Meer informatie over Food Connect vindt u op http://www.foodconnect.nl. Echter bieden zowel wij, als Food Connect helaas geen combinatie van halal en zoutarme gerechten. U kunt wel één van de twee bestellen, hiervoor kunt u contact opnemen met Food Connect via tel. 0 888 – 10 10 10.

   Met vriendelijke groet,
   Eten met gemak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *