Proberen? Bestel direct een proefbox!

Mijn naam is Ton Stam, 36 jaar geleden ben ik begonnen als weekendhulp in de keuken van een woon- zorgcentrum. Na het behalen van diverse koksopleidingen heb ik gewerkt als kok en chef-kok, de laatste 10 jaar als teamleider van een brasserie in een woon- en zorgcentrum. Door mijn ervaring als kok weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd, ook als er sprake is van een dieet.

Door de vele veranderingen in de zorg moeten ouderen steeds langer thuis wonen en wordt de druk op mantelzorgers steeds groter. Door deze veranderingen kreeg ik het idee om iets zelf te ondernemen en ben per 1 januari 2019 als zelfstandig ondernemer gaan werken bij Eten met gemak. Door het leveren van de verse maaltijden van Eten met gemak willen wij de kwaliteit van het zelfstandig wonen van senioren vergroten. Tevens kunnen woongroepen, zorginstellingen en bedrijven, voor overwerk maaltijden, gebruik maken van de diensten van Eten met gemak.

Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om het ruime assortiment maaltijden en alle dieetmogelijkheden met u te bespreken. Natuurlijk kunt u voor een eerste kennismaking met de heerlijke gerechten ook de Proefbox bestellen.

Als u geïnteresseerd bent of als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we kijken wat Eten met gemak voor u kan betekenen.

Ik hoor graag van u,

Ton Stam

Bel direct met Ton: 078-850 1500

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Albrandswaard, Barendrecht, Binnenmaas, Capelle aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Strijen en Zwijndrecht

Contact opnemen met Ton Stam