Bezorger Brigitte Postma

Ik ben Brigitte Postma en woonachtig in Gorssel. In het voorjaar van 2017 ben ik in contact gekomen met de formule Eten met gemak! Na een periode van ruim 26 jaar met heel veel plezier in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, heb ik de stap genomen om te starten als zelfstandig ondernemer bij Eten met gemak.

Door de kans om te kunnen werken met verse maaltijden van een hoog kwaliteitsniveau, was de keuze voor het zelfstandig ondernemerschap bij Eten met gemak snel gemaakt. Dit in combinatie met het klant- en servicegericht werken, wat ik al vele jaren doe, maakt het tot dé formule die bij mij past.

Eten met gemak is de maaltijdservice die verse en gevarieerde maaltijden aan huis bezorgd, tot in de koelkast! Ook leveren we aan de horeca en tevens aan bedrijven die een gezonde maaltijd wensen voor hun medewerkers die regelmatig overwerken. Eten met gemak biedt een uitstekende combinatie van gezond, veelzijdig, gemak én lekker eten. Hierbij streven we altijd het hoogst haalbare kwaliteits- en serviceniveau na en staat de klant centraal.
Iedere week stellen onze koks nieuwe menu’s samen waardoor we een grote variatie aan voor- hoofd- en nagerechten bieden. Onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten, passend bij het seizoen.

Bij Eten met gemak kunt u dagelijks zelf uw heerlijke maaltijd kiezen. Houdt u van een stukje vlees met aardappelen en groente? Of eet u toch liever spaghetti? Dat is allemaal mogelijk! We bieden namelijk een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van Hollandse tot aan Wereldse gerechten. Maak uw maaltijd compleet met een voor-, bij- en/of nagerecht.

Heeft u een bepaalde eetgewoonte zoals vegetarisch? Of heeft u een dieet of intolerantie? Dan hebben wij hier aparte menu’s voor. Wij maken een passend menu voor iedereen.
Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kijken we wat Eten met gemak voor u kan betekenen.

In overleg met u kunnen wij vrijwel alles regelen. Iedereen eet mee!

Hopelijk tot snel!
Brigitte Postma

Bel direct met Brigitte: 0575-820 984

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem, Voorst, Zutphen.

Contact opnemen met Brigitte Postma