Bezorger Philo Scheffer

Mijn naam is Philo Scheffer, uw vaste bezorger en contactpersoon voor Eten met Gemak in de gemeentes Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen en Tholen.

Samen met mijn vrouw Jeanette hebben wij een drogisterij aan het Damplein in Dordrecht. In onze winkel geven wij deskundige adviezen en streven we ernaar dat klanten tevreden onze winkel verlaten na een bezoek. Naast de vele tijd die in winkel gaat zitten hou ik erg van koken en autorijden.

Nadat ik met ‘Eten met gemak’ in contact ben gekomen, vielen de puzzelstukjes op zijn plaats. Mijn liefhebberij voor koken, fijne contacten opbouwen met klanten, zorgen uit handen nemen en het onderweg zijn, heb ik de juiste ingrediënten voor het ideale concept.

Tijdens onze vele gesprekken met klanten gaat het onderwerp al snel over ‘eten’. Zowel bij jong als oud vaak een hoofdbreker. U herkent het vast wel. De een heeft geen tijd, of u kunt het zelf niet meer, weer een ander heeft er geen zin in.

Het bestellen van maaltijden is eenvoudig. Het ontbreekt vaak aan goede maaltijden. Iedere avond patat of pizza is geen optie. Ons lichaam heeft verse en gevarieerde maaltijden nodig.

Eten met gemak is de maaltijdservice die verse en gevarieerde maaltijden aan huis bezorgd, desgewenst tot in de koelkast! U zit niet vast aan een abonnement. Eten met gemak biedt een uitstekende combinatie van gezond, veelzijdig, gemak én lekker eten. Iedere week stellen onze koks nieuwe menu’s samen waardoor we een grote variatie aan voor- hoofd- en nagerechten bieden. Onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten, passend bij het seizoen.

Bij Eten met gemak kunt u dagelijks zelf uw heerlijke maaltijd kiezen. Houdt u van een stukje vlees met aardappelen en groente? Of eet u toch liever spaghetti? Dat is allemaal mogelijk! We bieden namelijk een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van Hollandse tot aan Wereldse gerechten.

We houden graag rekening met uw eventuele dieet. Zo bieden we bijvoorbeeld zoutarme, glutenvrije en lactose-beperkte maaltijden aan. Zo kan iedereen van onze heerlijke gerechten genieten.

Bent u geïnteresseerd of wilt u graag meer informatie? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen of ervaar gelijk en bestel een proefpakket. Samen kijken we wat Eten met gemak voor u kan betekenen. Tot snel.

 

Bel direct met Philo: 0164-820 420

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Bergen op Zoom, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen, Steenbergen, Tholen.

Contact opnemen met Philo Scheffer