Bezorger Gerwin van Helten

Mijn naam is Gerwin van Helten. Samen met mijn gezin ben ik woonachtig in het mooie dorpje Echteld. Nadat ik verschillende jaren werkzaam ben geweest in de verkoop, heb ik besloten het roer om te gooien. Een eigen onderneming is iets, dat ik al heel lang wilde. Nadat ik in contact ben gekomen met Eten met gemak, was de beslissing snel gemaakt. De laagdrempeligheid en de professionele werkwijze van de organisatie hebben mij overtuigd.

Een maaltijd is iets, dat we iedere dag weer nodig hebben. Of u alleen woont, een dieet volgt of tijdelijk een maaltijd wilt afnemen, iedereen is welkom. Daarbij bied ik ook voor bedrijven de mogelijk om maaltijden af te nemen als er over gewerkt moet worden. Omdat het aanbod groot is, bent u niet meer aangewezen op patat of pizza.

Kwaliteit en diversiteit is de basis van een goede maaltijd. Het aanbod is enorm divers. Van dieet tot vegetarisch, het kan allemaal. En allemaal koelvers geleverd. Eten met gemak biedt het aan, voor een gunstige prijs.

Geboren en getogen in de regio Rivierenland, ken ik dit gebied goed. Als vast contactpersoon en bezorger van de maaltijden, heeft dit voor u als klant zeker een meerwaarde. Daarnaast geef ik u graag advies over de maaltijden.

Nieuwsgierig geworden? Neem contact met mij op, dan bespreek ik samen met u de mogelijkheden.

Bel direct met Gerwin: 0344-820 202

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Buren, Culemborg, Druten, Neder-Betuwe, Overbetuwe, Rhenen, Tiel, Veenendaal, West Maas en Waal, Wageningen en West Betuwe.

Contact opnemen met Gerwin van Helten