Bezorger Peter Denkers

Mijn naam is Peter Denkers en al meer dan 20 jaar woon ik in het mooie West-Friesland. Ik ben getrouwd met Bianca en heb twee prachtige zoons. Goed en lekker eten is altijd mijn passie geweest. Niet alleen in mijn werk maar ook als hobby. Toen ik de kans kreeg om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan bij Eten met gemak, hoefde ik dan ook niet lang na te denken, want bij Eten met gemak zijn de maaltijden gezond en erg lekker. Onze koks bereiden iedere maaltijd met verse ingrediënten uit het seizoen. Zo bent u verzekerd van een lekkere en gezonde maaltijd. Eten met gemak heeft meer dan 150 gerechten op het menu staan. Van Hollandse pot tot de Mediterraanse en Aziatische keuken, er is voldoende keus voor iedereen.

Als uw contactpersoon voor de regio ben ik altijd bereikbaar als u vragen heeft of het nu gaat over de verschillende ingrediënten van onze gerechten, of een vraag over de bezorg datum; u kunt mij altijd bellen. Eten met gemak staat voor een uitstekende service en persoonlijk contact.

Door mijn ervaring als hoofd van de keuken van een groot regionaal ziekenhuis, weet ik waar je op moet letten bij een dieet. En als ik er niet uitkom, dan kan ik altijd terugvallen op de diëtisten van Eten met gemak. Zij stellen voor u de maaltijden samen zodat u, binnen uw dieet, toch lekker en gevarieerd kunt eten. Dus ook als u een speciaal dieet heeft, geldt bij ons: Iedereen eet mee.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een vraag, neem dan gerust contact met mij op. Ik kom graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. En als u onze service zelf wilt ervaren, bestel dan een van onze proefboxen of geef deze eens cadeau. Ik breng het graag bij uw thuis.

Tot ziens en eet smakelijk!

Peter Denkers

Bel direct met Peter: 0228-82 00 54

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Alkmaar, Beemster, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Purmerend, Stede Broec, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

[/map]

Contact opnemen met Peter Denkers