Eten met gemak in 2013 ooit begonnen als een regionale maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Een aantal jaar later is door het regionale succes Eten met gemak succesvol in verschillende regio’s binnen Nederland.

Wij zijn er voor iedereen die lekker, gezond en gevarieerd wil eten, maar niet in staat is of te weinig tijd heeft om zelf een verse maaltijd op tafel te zetten. Voor deze lekkere en verse maaltijden selecteren wij alleen de meest verse ingrediënten uit het seizoen. Op deze manier kunnen wij een smaakvol en gevarieerd assortiment koelverse maaltijden samenstellen.

05/04/2018

Opstart regio Peter Denkers

Opstart regio Peter Denkers
De regio van Peter Denkers zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeentenAlkmaar, Drechterland, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.
02/02/2018

Opstart regio Peter & Gina de Voogd

Opstart regio Peter & Gina de Voogd
De regio van Peter & Gina de Voogd zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Molenwaard, Papendrecht, Sliedrecht en Zederik.
15/01/2018

Opstart regio Jochem Vogels

Opstart regio Jochem Vogels
De regio van Jochem Vogels zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Breda, Etten-Leur, Geertruidenberg, Oosterhout en Zundert.    
02/01/2018

Opstart regio Gerben & Annette Bosma

Opstart regio Gerben & Annette Bosma
De regio van Gerben & Annette Bosma zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Nieuwkoop, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.    
02/10/2017

Opstart regio Brigitte Postma

Opstart regio Brigitte Postma
De regio van Brigitte Postma zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem, Voorst en Zutphen.    
11/09/2017

Opstart regio Jacqueline Thomas

Opstart regio Jacqueline Thomas
De regio van Jacqueline Thomas zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Leek, Midden-Drenthe, Noordenveld, Ooststellingwerf en Tynaarlo.
04/09/2017

Opstart regio Edward Henckens

Opstart regio Edward Henckens
De regio van Edward Henckens zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bergen, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Gemert-Bakel, Gennep, Grave, Heumen, Lander, Mill en Sint Hubert, Mook en Middelaar, Nijmegen, Sint-Anthonis en Venray.
07/08/2017

Opstart regio Jaco Heeren

Opstart regio Jaco Heeren
De regio van Jaco Heeren zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg.
03/07/2017

Opstart regio Gerwin van Helten

Opstart regio Gerwin van Helten
De regio van Gerwin van Helten zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe, Tiel en West Maas en Waal.
06/02/2017

Start van de webshop

Start van de webshop
Het is nu voor iedereen binnen de regio’s mogelijk om gemakkelijk online te bestellen.
02/01/2017

Opstart regio Jeroen van Abeelen

Opstart regio Jeroen van Abeelen
De regio van Jeroen van Abeelen zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde.
26/09/2016

Opstart regio Sandra Koningstein

Opstart regio Sandra Koningstein
De regio van Sandra Koningstein zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bernheze, Best, Boxtel, ’s-Hertogenbosch, Laarbeek, Maasdonk, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Uden en Veghel
19/09/2016

Opstart regio familie Ooms

Opstart regio familie Ooms
De regio van familie Ooms zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en zijn uw contactpersonen in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, Eemnes, Houten, Leusden, Nijkerk, Scherpenzeel, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en Zeist.
12/09/2016

Opstart regio Jan Dijsselhof

Opstart regio Jan Dijsselhof
De regio van Jan Dijsselhof zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Almelo, Hellendoorn, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden.
05/09/2016

Start regio Edwin & Marina Smits

Start regio Edwin & Marina Smits
De regio van Edwin & Marina Smits zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Dongen, Haaren, Heusden, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Vught en Waalwijk.
06/06/2016

Start regio Marieke Sanders

Start regio Marieke Sanders
De regio van Marieke Sanders zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Aalst-Waalre, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond en Nuenen-Gerwen-Nederwetten.
07/03/2016

Start regio de Veenkolonie

Start regio de Veenkolonie
De regio Veenkolonie zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bellingwedde, Groningen, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Veendam en Vlagtwedde.
01/03/2016

Start regio Wytze Sloot

Start regio Wytze Sloot
De regio van Wytze Sloot zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Alphen aan de Rijn, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer en Zoeterwoude.
01/10/2015

Start Regio Jos & Sandra

Start Regio Jos & Sandra
De regio van Jos & Sandra zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Delft, Den Haag, Maassluis, Midden-Delfland, Rijswijk, Schiedam, Vlaardingen en Westland
02/10/2013

Start regio Conny van der Krogt

Start regio Conny van der Krogt
De regio van Conny van der Krogt zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Katwijk, Leiden, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg ZH, Voorhout, Voorschoten, Warmond en Wassenaar.
01/10/2013

Oprichting Eten met gemak

Oprichting Eten met gemak
De formule Eten met gemak gaat van start.