Eten met gemak is in 2013 gestart als regionale maaltijdservice voor het bezorgen van lekkere, verse en gevarieerde maaltijden aan huis. Dit mondde uit in een enorm succes waardoor Eten met gemak inmiddels is uitgebreid tot het huidige succesvolle bedrijf met maar liefst 29 lokale contactpersonen, werkzaam in verschillende regio’s verspreid over Nederland.

Het kan zijn dat koken u (tijdelijk) niet meer zo gemakkelijk afgaat, u liever niet voor één persoon wilt koken of u herstellende bent. Toch wilt u graag genieten van een heerlijke (warme) maaltijd, die gekookt is met verse ingrediënten en waarbij rekening wordt gehouden met uw dieet of voedingsgewoonte. Eten met gemak biedt hiervoor de uitkomst: u stelt geheel zelf uw maaltijd samen en kiest eventuele voor-, na- en bijgerechten uit. Een vaste bezorger uit uw regio komt uw maaltijden vervolgens persoonlijk bij u thuisbezorgen. Eenvoudig en snel geregeld!

Eten met gemak is onderdeel van Food Connect Maaltijdservice, al jaren een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. Met deze samenwerking groeiden beide bedrijven en verstevigden zij hun positie als belangrijke speler op de markt van het bezorgen van maaltijden aan huis in Nederland.

17/06/2019

Opstart regio Sandra Koningstein

Opstart regio Sandra Koningstein

De regio van Sandra Koningstein zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Beuningen, Maasdriel, Wijchen, Zaltbommel en Oss.

03/06/2019

Opstart regio Inge Kieft

Opstart regio Inge Kieft

De regio van Inge Kieft zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Olst-Wijhe.

15/05/2019

Opstart regio Davy Louwers

Opstart regio Davy Louwers

De regio van Davy Louwers zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Goirle, Hilvarenbeek, Oirschot, Reusel-De Mierden, Valkenswaard en Veldhoven.

01/05/2019

Uitbreiding regio Peter Denkers

Uitbreiding regio Peter Denkers

De regio van Peter Denkers is uitgebreid en zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Alkmaar, Beemster, Drechterland, Edam-Volendam, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Landsmeer, Langedijk, Medemblik, Oostzaan, Opmeer, Purmerend, Stede Broec, Waterland, Wormerland en Zaanstad.

04/03/2019

Opstart regio Frans Polman

Opstart regio Frans Polman

De regio van Frans Polman zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Meppel, Weststellingwerf, Dalfsen, Kampen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

04/02/2019

Opstart regio Maarten Knibbeler

Opstart regio Maarten Knibbeler

De regio van Maarten Knibbeler zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld en Voerendaal..

14/01/2019

Opstart regio Ton Stam

Opstart regio Ton Stam

De regio van Ton Stam zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Binnenmaas, Capelle aan den IJssel, Hendrik-Ido-Ambacht, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Strijen en Zwijndrecht.

13/11/2018

Opstart regio Mirjam van Duijnhoven

Opstart regio Mirjam van Duijnhoven

De regio van Mirjam van Duijnhoven zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Nederweert, Weert, Asten, Cranendonck, Deurne en Someren..

06/11/2018

Opstart regio Raphael van Raamsdonk

Opstart regio Raphael van Raamsdonk

De regio van Raphael van Raamsdonk zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Velsen, Zandvoort, Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout.

05/11/2018

Opstart regio Harm Menkhorst

Opstart regio Harm Menkhorst

De regio van Harm Menkhorst zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeente Rotterdam.

04/10/2018

Opstart regio Alex Lubbers

Opstart regio Alex Lubbers

De regio van Alex Lubbers zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten De Fryske Marren, Heerenveen, Leeuwarden, Waadhoeke, Harlingen en Súdwest-Fryslân.

02/08/2018

Opstart regio Mark Verwijst

Opstart regio Mark Verwijst

Mark verwijst heeft per 2 augustus de regio van Sandra Koningstein overgenomen. De regio van Mark Verwijst zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bernheze, Best, Boxtel, ’s-Hertogenbosch, Laarbeek, Maasdonk, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Uden en Veghel.

05/04/2018

Opstart regio Peter Denkers

Opstart regio Peter Denkers

De regio van Peter Denkers zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeentenAlkmaar, Drechterland, Enkhuizen, Heerhugowaard, Hoorn, Koggenland, Langedijk, Medemblik, Opmeer en Stede Broec.

02/02/2018

Opstart regio Peter & Gina de Voogd

Opstart regio Peter & Gina de Voogd

De regio van Peter & Gina de Voogd zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Alblasserdam, Dordrecht, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Molenwaard, Papendrecht, Sliedrecht en Zederik.

15/01/2018

Opstart regio Jochem Vogels

Opstart regio Jochem Vogels

De regio van Jochem Vogels zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam en Zundert.

 

 

02/01/2018

Opstart regio Gerben & Annette Bosma

Opstart regio Gerben & Annette Bosma

De regio van Gerben & Annette Bosma zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Nieuwkoop, Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.

 

 

02/10/2017

Opstart regio Brigitte Postma

Opstart regio Brigitte Postma

De regio van Brigitte Postma zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem, Voorst en Zutphen.

 

 

11/09/2017

Opstart regio Jacqueline Thomas

Opstart regio Jacqueline Thomas

De regio van Jacqueline Thomas zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Aa en Hunze, Assen, Leek, Midden-Drenthe, Noordenveld, Ooststellingwerf, Tynaarlo en Westerveld.

04/09/2017

Opstart regio Edward Henckens

Opstart regio Edward Henckens

De regio van Edward Henckens zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bergen, Boekel, Boxmeer, Cuijk, Gemert-Bakel, Gennep, Grave, Heumen, Lander, Mill en Sint Hubert, Mook en Middelaar, Nijmegen, Sint-Anthonis en Venray.

07/08/2017

Opstart regio Jaco Heeren

Opstart regio Jaco Heeren

De regio van Jaco Heeren zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen en Hardenberg.

03/07/2017

Opstart regio Gerwin van Helten

Opstart regio Gerwin van Helten

De regio van Gerwin van Helten zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Beuningen, Buren, Culemborg, Druten, Geldermalsen, Neder-Betuwe, Neerijnen, Overbetuwe, Tiel en West Maas en Waal.

06/02/2017

Start van de webshop

Start van de webshop

Het is nu voor iedereen binnen de regio’s mogelijk om gemakkelijk online te bestellen.

02/01/2017

Opstart regio Jeroen van Abeelen

Opstart regio Jeroen van Abeelen

De regio van Jeroen van Abeelen zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Almere, Dronten, Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde.

26/09/2016

Opstart regio Sandra Koningstein

Opstart regio Sandra Koningstein

De regio van Sandra Koningstein zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bernheze, Best, Boxtel, ’s-Hertogenbosch, Laarbeek, Maasdonk, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Uden en Veghel

19/09/2016

Opstart regio familie Ooms

Opstart regio familie Ooms

De regio van familie Ooms zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en zijn uw contactpersonen in de gemeenten Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, Eemnes, Houten, Leusden, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en Zeist.

12/09/2016

Opstart regio Jan Dijsselhof

Opstart regio Jan Dijsselhof

De regio van Jan Dijsselhof zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Almelo, Hellendoorn, Ommen, Raalte, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden.

05/09/2016

Start regio Edwin & Marina Smits

Start regio Edwin & Marina Smits

De regio van Edwin & Marina Smits zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Dongen, Haaren, Heusden, Loon op Zand, Oisterwijk, Tilburg, Vught en Waalwijk.

06/06/2016

Start regio Marieke Sanders

Start regio Marieke Sanders

De regio van Marieke Sanders zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Aalst-Waalre, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond en Nuenen-Gerwen-Nederwetten.

07/03/2016

Start regio de Veenkolonie

Start regio de Veenkolonie

De regio Veenkolonie zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Bellingwedde, Groningen, Haren, Hoogezand-Sappemeer, Menterwolde, Oldambt, Pekela, Slochteren, Stadskanaal, Veendam en Vlagtwedde.

01/03/2016

Start regio Wytze Sloot

Start regio Wytze Sloot

De regio van Wytze Sloot zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Alphen aan de Rijn, Lansingerland, Pijnacker-Nootdorp, Zoetermeer en Zoeterwoude.

01/10/2015

Start Regio Jos & Sandra

Start Regio Jos & Sandra

De regio van Jos & Sandra zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Maassluis, Midden-Delfland, Rijswijk, Schiedam, Vlaardingen en Westland

02/10/2013

Start regio Conny van der Krogt

Start regio Conny van der Krogt

De regio van Conny van der Krogt zorgt voor de volledige afhandeling van uw maaltijden en is uw contactpersoon in de gemeenten Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg ZH, Voorhout, Voorschoten, Warmond en Wassenaar.