Bezorger Familie Ooms

Wij zijn de familie Ooms uit Zeist en werken al meer dan 25 jaar met veel plezier samen binnen ons familie bedrijf. Samen met onze medewerkers leveren wij al vele jaren kwalitatief hoge producten binnen de gezondheidszorg. Het belang van een goede gezondheid, een goede kwaliteit van leven en een zorgvuldige levering van producten en diensten staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij streven altijd naar de hoogst mogelijke klanten tevredenheid. Daar zetten wij ons elke dag voor de volle 100% voor in.

Door de grote veranderingen in de zorg hebben wij gezocht naar nieuwe activiteiten en mogelijkheden om onze diensten uit te breiden. Wij hebben deze nieuwe uitdaging gevonden in de formule van Eten met Gemak. Lekkere maaltijden leveren aan iedereen die dagelijks gezond wil eten.
Naast onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg hebben wij ook nog eens allemaal een horeca opleiding of achtergrond. Het leveren van heerlijke gezonde maaltijden is dan ook eigenlijk een hele logische keuze. Wij zijn dan ook zeer gemotiveerd om deze service voor u te gaan verzorgen.

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons te nemen. Samen kunnen we kijken wat Eten met gemak voor u kan betekenen.

Hopelijk tot snel,

Familie Ooms
Cocky, Marijke, Richard en Michel

Bel direct met Familie Ooms:

030-303 54 30

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Amersfoort, Baarn, Bunnik, Bunschoten, De Bilt, Eemnes, Houten, Leusden, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en Zeist.

Contact opnemen met Familie Ooms