Mark Verwijst: “We blijven de maaltijden thuisbezorgen”

Met alle berichtgeving rondom het Coronavirus vragen veel mensen, met name de senioren thuis, zich af hoe ze een verse maaltijd op tafel kunnen krijgen en toch veilig thuis kunnen blijven. Mark Verwijst van Eten met gemak kan u geruststellen: “Wij blijven gewoon onze versgekookte maaltijden bij onze klanten thuisbezorgen. Uiteraard houden we ons hierbij aan de landelijke voorschriften om besmetting van het Coronavirus te voorkomen en hebben we hierbij ook extra voorzorgsmaatregelen getroffen. Het is belangrijk, en zeker in deze tijd, om er voor elkaar te zijn en elkaar te helpen”.

Verwijst startte twee jaar geleden bij Eten met gemak en bezorgt maaltijden bij klanten thuis in de gemeenten Bernheze, Best, Boxtel, ’s-Hertogenbosch, Laarbeek, Maasdonk, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Sint-Oedenrode, Son en Breugel, Uden en Veghel. “Klanten kunnen via Eten met gemak verse, lekkere en gezonde maaltijden bestellen, die ze eenvoudig in de koelkast kunnen bewaren en verwarmen in hun magnetron of oven. Het unieke aan onze maaltijden is dat de klant deze volledig zelf kan samenstellen uit een groot assortiment van Hollandse, Oosterse, wereldse en Italiaanse gerechten en verschillende diëten. Zo is er dus voor ieder wat wils”, vertelt Verwijst.

Maaltijden week houdbaar in de koelkast

De maaltijden van Eten met gemak worden bereid uit verse ingrediënten en kunnen klanten bewaren in hun koelkast. “Onze maaltijden zijn langer houdbaar, wat zeker op dit moment een uitkomst voor de ouderen kan zijn zodat ze veilig thuis kunnen blijven. De handige verpakking van de gerechten past in elke oven of magnetron, de maaltijden hoeven dus alleen even verwarmd te worden voordat de klant aan tafel gaat”, vervolgt Verwijst.

We blijven bezorgen bij onze klanten

De maaltijden worden persoonlijk thuisbezorgd, door Mark Verwijst zelf. “Het is voor de klanten, en zeker op dit moment, belangrijk dat ze weten wie er bij hen thuisbezorgd en dat alle landelijke voorschriften en maatregelen opgevolgd worden”. Verwijst heeft zelf nog extra maatregelen getroffen: “Ik zou niet willen dat er iets met de klanten gebeurt, daarom ga ook ik hier heel serieus mee om”. Als voorzorgsmaatregelen geeft hij momenteel geen handen en houdt minimaal 1 meter afstand. “En in mijn auto heb ik desinfectiemiddelen en zelfs een installatie waarmee ik mijn handen kan wassen”, vertelt hij.

Voor elkaar klaar staan

De maaltijden zijn niet alleen bestemd voor ouderen, maar iedereen kan maaltijden of een vrijblijvende proefbox bestellen en zelf samenstellen. “Ook wanneer iemand een dieet heeft zoals o.a. glutenvrij, zoutarm of vegetarisch, kunt u gewoon bestellen. We helpen u graag en staan dan ook klaar voor u, uw familie, vrienden of bekenden. Want in deze tijd is het nog belangrijker dat we er, op een veilige manier en rekening houdend met ieders gezondheid, voor elkaar kunnen zijn”, sluit Verwijst af.

Wilt u meer informatie of eens vrijblijvend een aantal maaltijden proberen? Bekijk dan onze actie waarbij u 3 maaltijden naar keuze ontvangt voor maar €15,-

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *