Bezorger Marieke Sanders

Mijn naam is Marieke Sanders. Samen met man en kinderen ben ik woonachtig in Geldrop nabij Eindhoven. Ik heb een passie voor alles wat met voeding te maken heeft. Koken en bakken zie ik als mijn hobby. Naast dat ik verantwoord eten belangrijk vind, moet het vooral ook erg lekker zijn. Ik ben graag in contact met mensen en ik vind het prettig om een helpende hand te bieden.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest in het bedrijf van mijn man en begon het steeds meer te kriebelen om mijn vleugels uit te slaan en zelf te ondernemen. Sinds juni 2016 ben ik de uitdaging aangegaan en met groot enthousiasme gestart als ondernemer voor Eten met gemak. Op deze manier kan ik lekkere en gezonde maaltijden bereikbaar maken voor iedereen! Uiteraard zal een goede service en persoonlijke aandacht daarbij niet ontbreken. Eten met gemak biedt een uitstekende combinatie van gezond, lekker en gemak.

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Samen kunnen we kijken wat Eten met gemak voor u kan betekenen.

Hopelijk tot snel,

Marieke Sanders.

Bel direct met Marieke: 040-82 00 991

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Aalst-Waalre, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond, Nuenen-Gerwen-Nederwetten.

Contact opnemen met Marieke Sanders