U verdient een gezonde, verse én lekkere maaltijd. Daarom koken wij iedere dag voor de maaltijdservice aan huis in Zoetermeer. Dagelijks bereiden wij een breed scala aan seizoensgebonden gerechten, zodat u altijd geniet van een maaltijd die past bij uw wensen en behoeften. De maaltijden die u bestelt worden vers bereid en direct na bereiding gekoeld naar 4 °C en verpakt. De maaltijden worden gratis koelvers bij u thuis bezorgd en zo bent u altijd zeker van een overheerlijke gezonde maaltijd met behoud van zo veel mogelijk vitaminen en mineralen.

De bezorging van de maaltijdservice Zoetermeer

Voor de juiste afhandeling van de bezorging van de maaltijden in de omgeving van Zoetermeer, maken wij gebruik van onze lokale contactpersonen Eten met gemak: Wytze sloot. Wytze Sloot is dan ook uw contactpersoon voor de maaltijdservice Zoetermeer, bezorgt bij u persoonlijk de maaltijden en zal u ondersteunen waar u dat wenst.

Heeft u vragen en wilt u contact opnemen met Wytze Sloot. Dit kan uiteraard! Wytze vertelt u graag meer over de maaltijden, maaltijdservice en maaltijd bezorging. U kunt hiervoor onderstaande knop gebruiken.

Contact opnemen

Keuzemogelijkheden

De keuze is reuze! Wij beschikken over ruim 4000 verschillende soorten maaltijden, waaronder vegetarisch maaltijden en uiteraard specifieke dieetmaaltijden. Denk hierbij aan gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm en vetbeperkt.

Uit dit ruime assortiment worden elke week verschillende menu’s voor u samengesteld, zodat u heerlijk kunt genieten van een gevarieerd en gezond voedingspatroon. Het samenstellen van deze menu’s wordt uiteraard gedaan door gecertificeerde diëtisten.

Nieuwsgierig geworden?

Maak dan kennis met onze maaltijdservice door het aanvragen van een proefbox bij Wytze Sloot. Deze proefbox bestaat uit drie voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten. Ook behoren dieetmaaltijden tot de mogelijkheden en kunt u deze in overleg met Wytze Sloot samenstellen. U kunt hier uw proefbox aanvragen en binnen één werkdag zal er contact met u worden opgenomen.