U bent op zoek naar een gezonde, verse én lekkere maaltijd. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij koken iedere dag voor de maaltijdservice aan huis is Emmen. Wij bereiden vele verschillende maaltijden, variërend van Hollandse tot aan wereldse gerechten. De koelverse maaltijden die u bestelt worden vers bereidt en direct na bereiding gekoeld naar 4 °C en verpakt.

Bestelt u meer dan vier maaltijden per week? Dan worden de maaltijden gratis thuisbezorgd.

De bezorging van de maaltijden wordt door een lokale contactpersoon uitgevoerd. Bij u in Emmen is dit Eten met gemak: Jaco, naast het bezorgen van de maaltijden voor de maaltijdservice in Emmen, zal Jaco u ook ondersteunen waar u dat wenst.

Nieuwsgierig geworden?

Laat u dan verrassen door de kwaliteit van onze maaltijden en probeer de maaltijden voor een gereduceerd tarief. Dit kan door een proefbox aan te vragen bij Jaco Heeren. Deze proefbox kunt u naar eigen wens samenstellen, zodat u uw favoriete maaltijd kan proberen. U kunt u proefbox aanvragen via onderstaande knop en binnen één werkdag zal er contact met u opgenomen worden.

Proefbox aanvragen

Keuzemogelijkheden

De mogelijkheden zijn enorm. Het is elke dag mogelijk om uw maaltijd zelf samen te stellen door de losse componenten die wij aanbieden. Zelfs na het leveren kunt u zelf nog componenten uitwisselen tussen u eigen maaltijden. Wat een extreme vrijheid!

Bij ons eet iedereen mee! Wij beschikken over een diversiteit aan diëten en voedingsgewoonten.

Heeft u een vraag of wilt u graag persoonlijk geholpen worden door Jaco, dan is dit uiteraard mogelijk. Jaco vertelt u graag meer over de maaltijden, de maaltijdservice en maaltijd bezorging. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Contact opnemen