Wilt u lekkere, verse en gezonden maaltijd in Deventer ontvangen? Dat kan via Eten met gemak: Stedendriehoek. Elke dag koken wij maaltijden aan huis voor de maaltijdservice in Deventer. Wij koken vele verschillende maaltijden, variërend van aardappel, groente en vlees, tot een grote diversiteit aan internationale maaltijden. Alle maaltijden worden vers voor u gekookt en zijn zeven dagen in uw koelkast te bewaren.

Wilt u de maaltijden gratis thuisbezorgd? Bestel dan minimaal vier maaltijden per week.

Het persoonlijk afleveren van de maaltijden wordt door uw lokale contactpersoon uitgevoerd. In Deventer is dit Brigitte Postma. Ook staat Brigitte altijd voor u klaar als u vragen heeft en ondersteund u met uw maaltijden waar u dat wenst.

Ik wil wel weten hoe dit smaakt

Dan is het proberen met een proefbox een fantastische oplossing. U kunt dan voor een gereduceerd tarief een drietal van onze maaltijden proberen. U kunt de proefbox aanvragen bij Brigitte Postma en is naar uw eigen wensen samen te stellen. Vraag de proefbox via onderstaande knop aan en er wordt binnen één werkdag contact met u opgenomen.

Proefbox aanvragen

Keuzemogelijkheden

Zelf uw maaltijd samen stellen? Alles is mogelijk. Gekookte aardappelen, gebakken aardappelen of aardappelpuree? U kiest het zelf. Zelfs na het leveren kunt u componenten uitwisselen tussen uw eigen maaltijden.

Bij ons eet iedereen mee! Wij beschikken over een diversiteit aan diëten en voedingsgewoonten.

Wilt u geholpen worden met een vraag, dan is het uiteraard mogelijk om persoonlijk contact te hebben met uw lokale contactpersoon in Deventer Brigitte Postma. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Contact opnemen