Wonend in Den Bosch en op zoek naar lekkere, verse en gezonden maaltijden? Dan bent u bij Eten met gemak: Mark aan het goede adres. Voor de maaltijdservice in Den Bosch koken wij elke dag een grote diversiteit aan maaltijden. Eet u graag vis, vlees of gevogelte? Of bent u meer van de internationale gerechten. Alles is mogelijk en ook nog eens zeven dagen te bewaren in uw koelkast.

Wist u dat Mark de maaltijden gratis bij u thuisbezorgd als u minimaal 4 maaltijden per week afneemt!

Bij het afleveren een bekend gezicht bij u aan de deur, vinden wij belangrijk. Dit is dan ook de reden dat wij werken met lokale contactpersonen. In Den Bosch is dit Mark Verwijst en naast het afleveren van de maaltijden, staat hij altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Ik ben geïnteresseerd!

Dan beschikken wij over een proefbox, waarbij u voor een aangepast tarief onze maaltijden kan proeven. In onze proefbox zitten drie maaltijden, die u aan kunt vragen bij Mark. Deze proefbox is volledig naar uw wensen samen te stellen. Vraag de proefbox aan via onderstaande knop en begin met samenstellen!

Proefbox aanvragen

Samenstellen van de maaltijden

Het is bij Eten met gemak: Mark mogelijk componenten van de maaltijd te wisselen tijdens het bestellen. Liever gekookte aardappelen of aardappelpuree? Dan wisselt u dat gewoon tijdens het bestellen. Wat een keuzevrijheid! Wilt u componenten wisselen tussen de maaltijden die u heeft ontvangen? Zelfs dat is mogelijk. Alle componenten zitten in hun eigen bakje.

Bij ons eet iedereen mee! Wij beschikken over een diversiteit aan diëten en voedingsgewoonten.

Heeft u nog een vraag? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Mark uw contactpersoon in Den Bosch. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Contact opnemen