In Alphen aan den Rijn op zoek naar een koelverse maaltijdservice? Dan is Eten met gemak: Wytze de ideale oplossing met zijn gezonde, verse en lekker maaltijden. Voor de maaltijdservice Alphen aan den Rijn koken wij een grote verscheidenheid aan maaltijden, stamppotten, pasta’s of oosterse gerechten. Voor ieder wat wils.

Bestelt u meer dan vier maaltijden per week? Dan worden de maaltijden gratis thuisbezorgd.

De bezorging van de maaltijden wordt door een lokale contactpersoon uitgevoerd. Bij u in Alphen aan den Rijn is dit Eten met gemak: Wytze, naast het bezorgen van de maaltijden voor de maaltijdservice in Alphen aan den RIjn, zal Jaco u ook ondersteunen waar u dat wenst.

Nieuwsgierig geworden?

Laat u dan verrassen door de kwaliteit van onze maaltijden en probeer de maaltijden voor een gereduceerd tarief. Dit kan door een proefbox aan te vragen bij Wytze Sloot. Deze proefbox kunt u naar eigen wens samenstellen, zodat u uw favoriete maaltijd kan proberen. U kunt u proefbox aanvragen via onderstaande knop en binnen één werkdag zal er contact met u opgenomen worden.

Proefbox aanvragen

Keuzemogelijkheden

De mogelijkheden zijn enorm. Het is elke dag mogelijk om uw maaltijd zelf samen te stellen door de losse componenten die wij aanbieden. Zelfs na het leveren kunt u zelf nog componenten uitwisselen tussen u eigen maaltijden. Wat een extreme vrijheid!

Bij ons eet iedereen mee! Wij beschikken over een diversiteit aan diëten en voedingsgewoonten.

Heeft u een vraag of wilt u graag persoonlijk geholpen worden door Wytze, dan is dit uiteraard mogelijk. Wytze vertelt u graag meer over de maaltijden, de maaltijdservice en maaltijd bezorging. Gebruik hiervoor onderstaande knop.

Contact opnemen