Wonend in het prachtige Almelo en op zoek naar een maaltijdservice met lekkere, gezonde en verse maaltijden? Dan is Eten met gemak: Jan de perfecte oplossing voor u. Wij koken elke dag een groot aantal maaltijden voor de maaltijdservice in Almelo. Eet u graag vlees of liever vegetarisch? Dan kunt u naar hartelust kiezen voor uw favoriete maaltijd. 

Jan brengt de maaltijden gratis bij u thuis wanneer u minimaal 4 maaltijden per week afneemt.

Elke week hetzelfde gezicht bij u voor de deur vinden wij belangrijk. Daarom werken wij uitsluitend met lokale contactpersoon. In Almelo is dit Jan Dijsselhof. Jan draagt de zorg voor de aflevering van uw maaltijden, maar staat ook altijd voor u klaar als u een vraag heeft.

Proefbox

Wanneer u geïnteresseerd bent in de maaltijdservice van Jan, dan kunt u eenmalig gebruik maken van onze proefbox. Onze proefbox bestaat uit een drietal maaltijden tegen een gereduceerd tarief. Uw proefbox kunt u volledig zelf samenstellen en zo uw favoriete maaltijden proberen. Vraag uw proefbox aan bij Jan door op onderstaande knop te drukken en begin met samenstellen.

Proefbox aanvragen

Baas over eigen maaltijd

Bij Eten met gemak: Jan bent u altijd baas over uw eigen maaltijd. Liever aardappelpuree bij uw maaltijd in plaats van gekookte aardappelen? Dan kunt u dit naar hartenlust wisselen. Keuzevrijheid in optima forma. Alle componenten van de maaltijd zitten in losse bakjes, waardoor u zelfs na het afleveren nog componenten onderling kan wisselen. 

Bij ons eet iedereen mee! Wij beschikken over een diversiteit aan diëten en voedingsgewoonten.

Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan contact op met Jan en hij zal u helpen. Gebruik onderstaande knop om contact op te nemen.

Contact opnemen