Maaltijden thuisbezorgd in Breda

“Je stelt je eigen versgekookte maaltijd samen en bepaalt dus zelf wat je eet”

BREDA – Vers en gezond eten gaat voor ouderen niet vanzelf. Ze hebben niet altijd de fysieke en mentale kracht om boodschappen te doen en te koken en zijn vaker minder mobiel, waardoor de warme maaltijd er vaak bij inschiet. De maaltijdservice van Eten met gemak – Jochem Vogels biedt uitkomst. Samen met zijn team bezorgt hij vers gekookte maaltijden voor in de koelkast persoonlijk aan huis. Ze zorgen ervoor dat elke maaltijd weer een feestje wordt: “Klanten stellen hun eigen maaltijd samen en bepalen dus zelf wat ze eten”, vertelt Jochem Vogels.

Al jarenlang bezorgen Jochem en zijn team maaltijden bij de mensen aan huis in de regio Breda, Etten-Leur, Gilze-Rijen en Oosterhout. Hij is inmiddels een graag geziene gast in de regio: “Als wij maaltijden komen bezorgen zetten we de gerechten vaak in de koelkast, vullen we samen met de klant de menulijsten in en maken we graag nog even een praatje”, zegt Jochem over zijn bedrijf. De enthousiaste ondernemer voelt zich hierbij als een vis in het water: “Ik ben zeer gemotiveerd en vind het ontzettend leuk om mensen te kunnen helpen”.

De klanten in de regio hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. ‘’Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm, glutenvrij of lactose-beperkt zijn onze gerechten een uitkomst”, zegt Jochem.

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende gerechten, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees, vis, aardappelen, groenten en/of samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van bijvoorbeeld de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant altijd zelf wat hij of zij wil eten die dag”, legt Jochem uit.

Nieuwsgierig?
De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld, er kan al een gerecht besteld worden vanaf €6,39. Inwoners van 65 jaar en ouder die de beschikking hebben over een BredaPas krijgen bovendien nog een aantrekkelijke korting. Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd voor henzelf of ouders in de regio, kunnen bij Jochem Vogels een proefbox bestellen van drie gerechten voor maar €14,95. Bestellen kan door te bellen naar telefoonnummer 076-8200260.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *