Contactpersoon Jochem Vogels

Mijn naam is Jochem Vogels en mijn hele leven heb ik al een grote passie voor lekker en gezond eten. De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening binnen de foodsector. Deze kennis en ervaring combineer ik nu graag met mijn dienstverlenende instelling bij het ondersteunen van hulpbehoevende senioren.

Door de vele veranderingen in de zorg blijven ook ouderen met beperkingen steeds langer thuis wonen en wordt de druk op mantelzorgers steeds groter. Door het leveren van de verse maaltijden van Eten met gemak én het verrichten van diverse ondersteunende diensten, willen wij de kwaliteit van het zelfstandig wonen van senioren vergroten.

De gezonde en gevarieerde maaltijden van Eten met gemak zijn erg aantrekkelijk geprijsd. Bent u in het bezit van een BredaPas en 65 jaar of ouder, dan mogen wij u extra korting geven. Vanaf €0,71 heeft u al een heerlijke kop soep, voor €3,19 een verse maaltijd en voor €0,40 een dessert!

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om het ruime assortiment maaltijden en alle dieetmogelijkheden met u te bespreken. Natuurlijk kunt u voor een eerste kennismaking met de heerlijke gerechten ook de Proefbox bestellen.

Wij hopen u snel te begroeten!

Jochem Vogels

Bel direct met Jochem: 076-82 00 260

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam en Zundert.

Contact opnemen met Jochem Vogels