Bezorger Jacqueline Thomas

Mijn naam is Jacqueline Thomas en samen met mijn man Frans en zoon Dennis hebben wij twee Kaas- en Delicatessenwinkels in Assen. De Kaasbazar in de wijk Kloosterveen en Kaaskoperij Thomas in een ouder deel van Assen.

Voordat wij aan deze winkels begonnen hebben wij een Oil & Vinegar winkel in de stad gehad en net als in onze Kaaswinkel kon ik daar mijn creativiteit op het gebied van koken en de passie voor lekker eten en gezellig tafelen helemaal kwijt.

In onze winkels merkten wij dat het veel mensen vaak aan tijd ontbreekt om gezond en lekker te koken. Daarnaast wonen er veel senioren bij ons in de buurt die makkelijk, maar gezond willen eten.

Met Eten met gemak verzorgen wij nu verse bereide maaltijden van hoge kwaliteit, die u goed kunt bewaren in de koelkast. We kunnen voor iedereen iets lekkers koken! Daarnaast kunnen we rekening houden met uw dieetwensen en andere voorkeuren. Ook kan er naar wens vegetarisch en/of biologisch worden gekookt. Dagelijks vers en tot 5 dagen in de koelkast houdbaar. U kunt de maaltijd op elk gewenst tijdsstip in oven of magnetron verwarmen.

We kunnen de maaltijden bij u thuisbezorgen, maar u kunt ze ook in een van onze winkels afhalen. We hebben altijd een (beperkt) assortiment op voorraad.

Wilt u meer weten over de Eten met gemak-maaltijden? Neem dan gerust contact met ons op.
We beantwoorden graag uw vragen!

Bel direct met Jacqueline: 0592-481 835

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Aa en Hunze, Assen, Leek, Midden-Drenthe, Noordenveld, Ooststellingwerf, Tynaarlo.

Contact opnemen met Jacqueline Thomas