Bezorger Jaco Heeren

Mijn naam is Jaco Heeren. Getrouwd en vader van twee zonen en inmiddels ook al weer vijf kleinkinderen.

Ruim 38 jaar ben ik werkzaam geweest in de verkoop van levensmiddelen en versproducten. Zowel als zelfstandig ondernemer met rijdende winkels en supermarkten als ook de laatste 17 jaar als verkoopmedewerker bij diverse Versgroothandels.
Bij mijn laatste werkgever had ik al kennisgemaakt met de kwaliteitsproducten van “Eten met gemak”. Toen dan ook het rayon voor rechtstreekse levering aan consumenten rond mijn woonplaats Exloo vrij bleek te zijn was de beslissing snel genomen om weer als zelfstandig ondernemer van start te gaan.

De kwaliteit (lekker en gezond), het ruime assortiment zowel in reguliere als ook in dieet en vegetarische-, en alles koelvers aangeleverd, zijn voor mij belangrijke uitgangspunten om niet alleen consumenten maar ook bedrijven en instellingen te voorzien van dagelijkse TOP-maaltijden, eventueel aangevuld met verse voorgerechten, salades en nagerechten.
Omdat ik altijd in persoonlijke, kwaliteit – en servicegerichte omgevingen werkzaam ben geweest voel ik mij met deze nieuwe werkomgeving “als in een vis in het water”.

Een belletje of mailtje is voldoende om met mij in contact te komen.
Graag kom ik bij u langs om “Eten met gemak” in een persoonlijk gesprek verder aan u voor te stellen en de veelheid aan mogelijkheden te bespreken.

“Eten met gemak”, is kwaliteit en gemak voor u aan huis geleverd tot in de koelkast.

Hopelijk tot snel,

Jaco Heeren

Bel direct met Jaco: 0591-820 384

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Hardenberg.

Contact opnemen met Jaco Heeren