Proberen? Bestel direct een proefbox!

Bezorger Inge Kieft

Ik ben Inge Kieft en aan mij de eer om iedereen in deze mooie gemeentes te kunnen voorzien van onze smakelijke maaltijden.

Na een mooi gezinsavontuur van het runnen van een eigen Gasthof in Sauerland, zijn wij weer terug op Nederlandse bodem en heb ik sindsdien o.a. gewerkt in de catering.

Maar het ondernemersgevoel bleef bij mij kriebelen en met mijn horeca achtergrond, mijn bourgondische levensstijl, en mijn liefde voor lekker eten en gezelligheid, waren Eten met gemak en ik de juiste combinatie.

Lekker eten met gemak……die woorden spreken voor zich! Een ruime keuze aan smakelijke, gezonde en vers bereide maaltijden met heerlijke seizoensgerechten welke met persoonlijke aandacht en een lach bij u thuis worden gebracht.

Bent u jong of wat ouder, alleen of samen, heeft u bepaalde dieetwensen of voedingsgewoontes, heeft u gewoon eens even geen zin om te koken of gaat dat niet helemaal meer zoals u dat zou willen…..wat de reden ook mogen zijn, laat u eens verrassen door één van onze heerlijke proefboxen.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan ben ik graag voor u telefonisch bereikbaar of stuur even een mail naar mij.

Ik ben in ieder geval heel enthousiast….nou u nog!

Tot snel!

Inge Kieft

Bel direct met Inge: 0575-820 984

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Elburg, Epe, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Heerde, Nunspeet, Oldebroek, Putten en Olst-Wijhe.

Apeldoorn, Brummen, Deventer, Lochem, Voorst en Zutphen.

Contact opnemen met Inge Kieft