Geniet u ook dagelijks zo van een heerlijke (warme) maaltijd, die gekookt is met verse ingrediënten en waarbij rekening wordt gehouden met uw dieet of voedingsgewoonte? Het kan zijn dat koken u (tijdelijk) niet meer zo gemakkelijk afgaat, u liever niet voor één persoon wilt koken of u bent herstellende. Het is dan fijn te weten dat u bij Eten met gemak terecht kunt. Een verse en lekkere maaltijd bij u thuis laten bezorgen is namelijk heel erg eenvoudig en snel geregeld bij ons.

Uniek in Nederland: Stel elke dag zelf uw maaltijd samen

Bij Eten met gemak kunt u dagelijks zelf uw maaltijd samenstellen uit maar liefst 35 gerechten. Kies zelf uw stukje vlees of vis met jus/saus, aardappelen, pasta, rijst en groenten of kies voor een heerlijke samengestelde maaltijd zoals een nasi met kipsaté of een pastagerecht. Elke week bieden we u een wisselend assortiment van 35 maaltijden, die u zelf kunt samenstellen. Maak uw maaltijd compleet met een voor-, bij- en/of nagerecht.

Tip: Wist u dat met onze verpakking, u zelf uw maaltijd thuis opnieuw kunt samenstellen? Wissel eenvoudig het schaaltje van bijvoorbeeld het runderlapje uit voor het schaaltje van de speklap en u heeft uw maaltijd opnieuw samengesteld.

Een sfeerbeeld van een risotto op een grijze ondergrond

Hoe kunt u een bestelling plaatsen?

Bestellen is heel erg eenvoudig en snel geregeld. U kunt bij ons op 3 manieren bestellen.

1. Menukaart

Kies voor het gemak van uw eigen persoonlijke menukaart. Na aanmelding bij de bezorger in uw regio, ontvangt u uw persoonlijke menukaart. We helpen u graag bij het invullen van de menukaart, en laten wekelijks een nieuwe menukaart voor u achter zodat u deze op een rustig moment kunt invullen. U vindt hier een voorbeeld van onze papieren menukaarten.

2. Online bestellen: Vaste menu’s

U heeft de mogelijkheid om op twee manieren online te bestellen. U kunt kiezen uit onze vaste menu’s via http://shop.etenmetgemak.nl/ waarbij u zelf een account aanmaakt of als gast een bestelling plaatst. De betaling verloopt veilig via iDeal.

3. Online bestellen: zelf uw menu samenstellen

Wilt u zelf dagelijks uw menu samenstellen? Dat kan ook online! Om het zelf samenstellen kort aan u uit te leggen en even contact met u te hebben over uw bezorgmoment, verloopt de aanmelding via de bezorger in uw regio. Zelf uw bordje samenstellen is heel erg eenvoudig en leuk om te doen. Wij kunnen u uiteraard hulp bieden bij het invullen van een eerste bestelling. De betaling verloopt achteraf, via automatische incasso. Bekijk hier wie uw bezorger in uw regio is.

4. Telefoon of e-mail

Spreekt u ons het liefst persoonlijk, heeft u een vraag of komt u er niet uit met het plaatsen van uw bestelling? Bel dan naar 085-273 4010 of mail naar info@etenmetgemak.nl en wij helpen u graag verder!

een sfeerfoto van een aardappelpuree in een pannetje

Bezorging

Uw vaste bezorger in uw regio bezorgt uw maaltijden wekelijks bij u thuis op een vaste dag en moment. Het is fijn dat u hierdoor niet elke dag thuis hoeft te blijven voor uw bezorger. De maaltijden worden bezorgd in gekoelde auto’s en u kunt de maaltijden dan ook bewaren in uw koelkast. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u wilt eten.

Bent u een keer op het moment van bezorging niet thuis? Geef dit dan aan uw bezorger door, dan kijken we samen met u naar een fijne oplossing, zodat u alsnog uw maaltijden kunt ontvangen.

Verwarmen

Het verwarmen van uw maaltijd is heel erg eenvoudig en kan in de magnetron, oven en stoomoven. We leggen u graag kort uit hoe dit werkt op: