Het laten bezorgen van heerlijke verse maaltijden is gemakkelijker dan u denkt, met de maaltijdservice aan huis van Eten met gemak heeft u in een paar simpele stappen een heerlijke verse maaltijd op tafel. Onze maaltijdservice aan huis biedt voor vele een oplossing, dus bent u een zelfstandig wonende oudere, een tweeverdiener, alleenstaand, thuis herstellend of heeft u een handicap, wij bieden u een oplossing.

Het samenstellen van het menu

De koks van Eten met gemak stellen voor u elk seizoen een menucyclus samen. Bij het samenstellen van deze menucyclus wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met verse ingrediënten uit het seizoen. Naast de verse ingrediënten worden de maaltijden op basis van de richtlijnen van het voedingscentrum samengesteld.

Er kan door u besteld worden vanuit een menucyclus, waarbij er elke dag de keuze is uit vier voorgerechten, drie hoofdgerechten en vier nagerechten. Deze verschillende gerechten zijn uitgebalanceerd gekozen. Zo zijn er bijvoorbeeld in de menucyclus nooit twee dezelfde vleessoorten op één dag te vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om te kiezen vanuit een vaste lijst met 40 voorgerechten, 60 hoofdgerechten en 15 nagerechten welke het hele seizoen door besteld kunnen worden. Deze vaste lijst verandert met de seizoenen mee.

Een sfeerbeeld van een risotto op een grijze ondergrond

Manieren van bestellen

Om het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om gebruik te maken van de tafeltje dekje maaltijdservice zijn er vier verschillende manieren om de maaltijden te bestellen.

1. Papieren bestellijsten

U kunt na aanmelding bij uw lokale contactpersoon via papieren bestellijsten uw bestelling doorgeven. In week A geven wij bij de levering de papieren bestellijst af. In week B bij de levering nemen wij de ingevulde papieren bestellijst weer mee. In week C zullen wij dan de gekozen maaltijden aan u uitleveren. Bekijk hier de papieren bestellijsten.

2. Online bestellijsten

U kunt na aanmelding bij uw lokale contactpersoon ook de bestelling invoeren via onze digitale bestellijst via etenmetgemak.maaltijdenbestel.nl. Het voordeel hiervan is dat u tot twee werkdagen voor levering uw bestelling nog kunt plaatsen. Dit betekent dat de bestel-levertijd aanzienlijk korter is dan via de papieren bestellijsten. Weet u niet zeker of het online plaatsen van uw bestelling iets voor u is? Vraag dan uw lokale contactpersoon gerust om u thuis een demonstratie te geven.

3. Bestellen via webshop

Het is ook mogelijk om te bestellen, zonder dat er vooraf contact is geweest met uw lokale contactpersoon. Dit kan via onze webshop. Via deze webshop kunt u als gast of door middel van een zelf aan te maken account bestellingen plaats uit een vast assortiment maaltijden. De betaling via onze webshop loopt via iDeal.

4. Per telefoon of e-mail

Komt u er even niet uit of heeft u een spoedbestelling? Dan mag u ons natuurlijk altijd bellen of mailen om uw bestelling door te geven. U kunt bellen naar 085-273 4010 of mailen naar info@etenmetgemak.nl. Wij zijn u graag van dienst!

een sfeerfoto van een aardappelpuree in een pannetje

Hoe vindt de bezorging plaats

De bezorging vindt plaats door een lokale contactpersoon, op een vast tijdstip, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. De bezorging van onze maaltijden vindt plaats door middel van gekoelde wagens, zodat uw maaltijd altijd netjes op temperatuur blijft. Naar uw wens verzorgen wij de maaltijden tot in de koelkast. Hieraan zijn geen extra kosten verbonden!

Mocht het nu voorkomen dat u niet thuis bent, laat ons dit dat even weten. We kunnen dan een alternatieve bezorging regelen, zodat u toch uw maaltijden kunt ontvangen.