Geniet u ook dagelijks zo van een heerlijke (warme) maaltijd, die gekookt is met verse ingrediënten en waarbij rekening wordt gehouden met uw dieet of voedingsgewoonte? Het kan zijn dat koken u (tijdelijk) niet meer zo gemakkelijk afgaat, u liever niet voor één persoon wilt koken of u bent herstellende. Het is dan fijn te weten dat u bij Eten met gemak terecht kunt. Een verse en lekkere maaltijd bij u thuis laten bezorgen is namelijk heel erg eenvoudig en snel geregeld bij ons.

Kies zelf uw maaltijden uit

Bij Eten met gemak kunt u dagelijks zelf uw heerlijke maaltijd kiezen. Houdt u van een stukje vlees met aardappelen en groente? Of eet u toch liever spaghetti? Dat is allemaal mogelijk! We bieden namelijk een ruim assortiment van verse maaltijden aan, variërend van Hollandse tot aan Wereldse gerechten. Maak uw maaltijd compleet met een voor-, bij- en/of nagerecht.

Tip: Wist u dat met onze verpakking, u zelf uw maaltijd thuis opnieuw kunt samenstellen? Wissel eenvoudig het schaaltje van bijvoorbeeld het runderlapje uit voor het schaaltje van de speklap en u heeft uw maaltijd opnieuw samengesteld.

Hoe kunt u een bestelling plaatsen?

Bestellen is heel erg eenvoudig en snel geregeld. U kunt bij ons op 3 manieren bestellen.

Menukaart

Kies voor het gemak van uw eigen persoonlijke menukaart. Na aanmelding bij de bezorger in uw regio, ontvangt u uw persoonlijke menukaart. We helpen u graag bij het invullen van de menukaart, en laten wekelijks een nieuwe menukaart voor u achter zodat u deze op een rustig moment kunt invullen. U vindt hier een voorbeeld van onze papieren menukaarten.

Online bestellen: Vaste menu’s

U heeft de mogelijkheid om op twee manieren online te bestellen. U kunt kiezen uit onze vaste menu’s via http://shop.etenmetgemak.nl/ waarbij u zelf een account aanmaakt of als gast een bestelling plaatst. De betaling verloopt veilig via iDeal. Uw lokale contactpersoon neemt hiervoor contact met u op.

Online bestellen: zelf uw menu samenstellen

Wilt u zelf dagelijks uw menu samenstellen? Dat kan ook online! Om het zelf samenstellen kort aan u uit te leggen en even contact met u te hebben over uw bezorgmoment, verloopt de aanmelding via de bezorger in uw regio. Zelf uw bordje samenstellen is heel erg eenvoudig en leuk om te doen. Wij kunnen u uiteraard hulp bieden bij het invullen van een eerste bestelling. De betaling verloopt via iDeal. Bekijk hier wie uw bezorger in uw regio is.

Telefoon of e-mail

Spreekt u ons het liefst persoonlijk, heeft u een vraag of komt u er niet uit met het plaatsen van uw bestelling? Bel dan naar 085-273 4010 of mail naar info@etenmetgemak.nl en wij helpen u graag verder!

Bezorging

Uw vaste bezorger in uw regio bezorgt uw maaltijden wekelijks bij u thuis op een vaste dag en moment. Het is fijn dat u hierdoor niet elke dag thuis hoeft te blijven voor uw bezorger. De maaltijden worden bezorgd in gekoelde auto’s en u kunt de maaltijden dan ook bewaren in uw koelkast. Zo kunt u zelf bepalen wanneer u wilt eten.

Bent u een keer op het moment van bezorging niet thuis? Geef dit dan aan uw bezorger door, dan kijken we samen met u naar een fijne oplossing, zodat u alsnog uw maaltijden kunt ontvangen.

Verwarmen

Het verwarmen van uw maaltijd is heel erg eenvoudig en kan in de magnetron, oven en stoomoven. We leggen u graag kort uit hoe dit werkt op: