Wij vinden het belangrijk dat bij ons iedereen mee kan eten, want uw voedingsgewoonten of wensen maken voor ons geen verschil. De elementen van de halal maaltijden spreken veel verschillende mensen aan. Niet alleen de bewuste moslim, maar ook de niet-moslim ziet vele voordelen in het volgen van de halal voedingsgewoonte. Om te voldoen aan deze doelgroep hebben wij een groot assortiment halal maaltijden. Al deze maaltijden zijn volgens een strenge certificering tot stand gekomen en kunt u dus met een gerust hart bestellen.

Hoe zit het met de halal certificering

Een certificaat ontvang men niet zomaar, deze kan namelijk alleen worden toegekend door instanties die hiertoe bevoegd zijn. In Nederland is er maar een aantal organisaties die een certificering mogen uitdelen. Bij het controleren wordt er gekeken naar een aantal specifieke zaken, namelijk: welke grondstoffen worden er gebruikt, hoe zit het met de hygiëne en welk productieproces wordt er binnen het bedrijf doorlopen. Als binnen het bedrijf aan alle geldende richtlijnen en spijswetten wordt voldaan, dan ontvang de maaltijd een certificaat.

Richtlijnen bij Eten met gemak

Onze maaltijden worden in een aparte keuken bereid. De keuken en alle grondstoffen die gebruikt worden bij de bereiding van de maaltijden zijn gecontroleerd door H.I.C (Halal International Control). Alles wat er wordt ingekocht, bereid en verkocht vanuit deze keuken is dus halal. De maaltijden van beschikken daardoor over een halal certificering.

</div style>

Chefkok

De recepten zijn samengesteld door middel van chefkoks uit de landen van herkomst zelf. Daardoor kunnen we de authentieke smaak garanderen die wij nastreven. Kwaliteit en smaak vormen voor onze koelverse maaltijden altijd de basis. Zo zijn wij in staat u altijd de lekkerste en beste gerechten aan te bieden.

Verschillende soorten keukens

Wij leveren onze maaltijden uit verschillende keukens:

Surinaamse keuken

Javaanse keuken

Marokkaanse keuken

Creoolse keuken

Hindoestaanse keuken

Aziatische keuken

Hollandse keuken

Italiaanse keuken