Conny en Raphael: “Goed en lekker eten zonder te koken”

Vers, gevarieerd en lekker eten is belangrijk om fit en vitaal te blijven. Maar wat als het (tijdelijk) niet meer zelfstandig lukt om een verse maaltijd te bereiden of u weinig tijd heeft? Dan zijn de maaltijden van Eten met gemak een uitkomst. Bereid uit verse ingrediënten en persoonlijk bij u thuisbezorgd door Conny van der Krogt of Raphael van Raamsdonk.

“Het zijn niet alleen de versheid en wekelijkse variatie in gerechten die onze klanten aanspreken. Uniek aan onze maaltijdservice is dat ze deze volledig zelf kunnen samenstellen uit vlees, vis, jus, aardappelen en groenten”, vertelt Van der Krogt. Ook het persoonlijke contact wordt goed ontvangen. “Klanten vinden het fijn een bekend gezicht aan de deur te ontvangen wanneer Conny of ik de maaltijden bij hen thuisbezorgen”, vult Van Raamsdonk aan.

De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen. U kunt een proefbox bestellen van 3 gerechten voor maar €14,95. Bestellen in Katwijk, Noordwijk of Teyling kan via Conny, tel. 071-8200320. Woont u in Hillegom, Lisse, of Noordwijkerhout, dan is Raphael uw contactpersoon, tel. 023-2201220.

Maak kennis met Raphael:

Maak kennis met Conny

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *