Over eten met gemak

Eten met gemak in 2013 ooit begonnen als een regionale maaltijdservice die lekkere en gezonde maaltijden bij consumenten aan huis levert. Een aantal jaar later is door het regionale succes Eten met gemak succesvol in verschillende regio’s binnen Nederland.

Wij zijn er voor iedereen die lekker, gezond en gevarieerd wil eten, maar niet in staat is of te weinig tijd heeft om zelf een verse maaltijd op tafel te zetten. Voor deze lekkere en verse maaltijden selecteren wij alleen de meest verse ingrediënten uit het seizoen. Op deze manier kunnen wij een smaakvol en gevarieerd assortiment koelverse maaltijden samenstellen.

Franchisenemen bij Eten met gemak vereist een betrekkelijk lage startinvestering en biedt perspectief op mooie opbrengsten. Bovendien is het door het vele contact met de klanten een dankbare, leuke en unieke manier om zelfstandig te ondernemen.

Benieuwd naar ons verhaal

Wat verwachten jullie van mij?

Wij verwachten van jouw dat Eten met gemak een enorm succes wordt in Roosendaal en een aantal randgemeenten. Dit doe jij door van de bezorging een persoonlijk ervaring te maken, het bestellen voor de klanten optimaal te laten verlopen, uiteindelijk de afgenomen producten te factureren en de klanten te ondersteunen waar men dit wenst.

Uiteraard ben jij verantwoordelijk voor de promotie en de marktbenadering binnen Roosendaal en omgeving. Wij verwachten dat je met net zoveel inzet en passie de uitvoering van je regio uitvoert als je collega’s.