Eten met gemak bezorgt u een smakelijk Pasen

Wilt u tijdens de paasdagen even lekker tot uzelf komen? Of misschien heeft u een drukke dag voor de boeg en staat er van alles op de planning? Dan is het heerlijk om even niet te hoeven koken. Met de exclusieve paasgerechten van Eten met gemak zet u in een handomdraai een smakelijke maaltijd op tafel en kunt u alsnog flink uitpakken. Want tijdens Pasen gaat er natuurlijk niks boven een luxe paasdiner.

Onze koks zijn al vroeg de keuken ingedoken en hebben speciaal voor de paasdagen een heerlijk feestmenu samengesteld. Dit menu bestaat uit vier hoofdgerechten die u met een van onze twee smakelijke voorgerechten kunt aanvullen. Zo maakt u uw feestdiner helemaal compleet en kunt u tijdens Pasen lekker uitgebreid gaan tafelen. Bent u benieuwd naar onze exclusieve feestgerechten? We leggen ze hieronder graag even aan u uit.

Het eerste voorgerecht is een heerlijke vissoep met dille. Deze romige vissoep bevat stukjes witvis en zalm met dille en aardappelstukjes. Perfect dus voor de echte visliefhebber. Als tweede voorgerecht staat er een lekkere aspergesoep op het menu. Dit is een licht gebonden soep van asperges met prei en blokjes ham. Wist u dat asperges veel voedingsstoffen, zoals vitamine K, B1,en E, bevatten? Daarmee zijn asperges eigenlijk goed voor het hele lichaam.

Het eerste hoofgerecht is een runderrollade met stroganoffsaus. Dit is een malse runderrollade ingerold met spinazie en spek en overgoten met een klassieke stroganoffsaus. Heerlijk in combinatie met gestoomde gele en oranje wortels met knoflook, bieslook en gebakken krieltjes met uitgebakken spek en ui.

De tweede is een Provençaalse lamsstoofpot die bestaat uit lamsstoofvlees met Provençaalse kruiden, tomaat en bleekselderij geserveerd met gestoomde couscous met gegrilde paprika en courgette. Leuk weetje: couscous is het ‘nationale gerecht’ in Noord-Afrika. Dit wordt daar net zoveel gegeten zoals aardappelen hier.

Als derde gerecht staat er een paasrollade met kwartelei en dragonjus op het menu. Dit gerecht bestaat uit een mini paasrollade van kippendij gevuld met een kwarteleitje in dragonjus. Geserveerd met aardappelpuree met stukjes zoete aardappel en tuinbonen met een romige bechamelsaus en hamblokjes. Zeker een aanrader!

De vegetarische salsa stoofschotel maakt het feestmenu compleet. Dit is een frisse salsaschotel gemaakt van Pulled Oats, tomatenblokjes, mais en paprika met citrus, gekookte volkoren rijst en een Oosterse groentemix met o.a. sperzieboontjes, paprika en sesam. Pulled Oats is een plantaardig alternatief voor vlees en bestaat uit een unieke combinatie van haver, tuinbonen en erwten.

Wilt u deze feestelijke gerechten bestellen? Geef uw bestelling door via uw persoonlijke menukaart. De gerechten worden bij u thuisbezorgd van 11 t/m 24 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *