Bezorgers Peter & Gina de Voogd

Al vele jaren zijn wij, Peter en Gina de Voogd, een ondernemersechtpaar, werkzaam in verschillende branches. De laatste jaren waren wij actief in de makelaardij in het gebied Drechtsteden/Alblasserwaard.

We waren toe aan iets nieuws en mede door onze passie voor koken kwamen we in contact met “Eten met gemak” en de ‘click’ was er meteen!

Na uitgebreid onderzoek, inclusief diverse smaaksessies, was de conclusie; “dit is het helemaal voor ons, hier gaan we voor!” Met name de versheid van de maaltijden, seizoengerichte producten; dus geen diepvriesmaaltijden.

Ook door de manier van bereiden, met een moderne, gecertificeerde en professionele organisatie als achtergrond, is “Eten met gemak” voor iedereen een welkome aanvulling. Uiteraard zijn er ook voldoende keuzemogelijkheden voor dieetmenu’s, maar bijvoorbeeld ook halal-gerechten.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten, onze maaltijden zijn aantrekkelijk geprijsd en het tijdstip van bezorging kan in overleg aan uw wensen worden aangepast.

Kortom….
Mogen wij ook met u kennis komen maken? Bel ons voor een proefmaaltijd.

Peter en Gina de Voogd
Een groet met gemak!

Bel direct met Peter & Gina:

0184-820 200

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Alblasserdam, Dordrecht, Giessenlanden, Gorinchem, Hardinxveld-Giessendam, Leerdam, Molenwaard, Papendrecht, Sliedrecht, Zederik.

Contact opnemen met Peter & Gina de Voogd