Maak kans op mooie prijzen met de cadeaukalender!

Wij zijn bij Eten met gemak heel erg blij met onze klanten en daarom hebben we een hele speciale actie: De cadeaukalender! Elke maand maakt u als vaste klant van Eten met gemak kans op mooie cadeaus. Maar dat is nog niet alles, want door het jaar heen strooien we ook nog met cadeautjes voor elke klant. Hoe leuk is dat?!

Hoe werkt het?
– Als klant maakt u elke maand automatisch kans op deze prijzen.
– Elke maand verloten wij één of meerdere cadeaus. Bij sommige prijzen ontvangt iedereen een cadeau, dus gegarandeerd prijs!
– Iedere maand ontvangt u een brief van ons, met daarop de te winnen actie voor de volgende maand of de hint naar het cadeau. Lost u het raadsel op?
– Wanneer u de trotse winnaar bent van een prijs, nemen wij telefonisch contact met u op en zorgen we ervoor dat deze zo snel mogelijk naar u toe komt!

In de maand mei gaven wij een ontzettend leuk vogelhuisje weg! Want in mei leggen alle vogels een ei…    …in het nieuwe vogelhuisje van mevrouw Hengeveld. Naast dat ze geniet van de maaltijden van Eten met gemak, geniet ze ook van haar tuin die ze nog helemaal zelf onderhoudt!

Een reactie op “Maak kans op mooie prijzen met de cadeaukalender!

  1. Fred Kuiper zegt:

    Ons compliment voor de maand augustus:
    Wat is het letterlijk en figuurlijk heerlijk om na een lange dag oppassen op onze kleinkinderen niet te hoeven koken en binnen 10 minuten te kunnen genieten van een van jullie lekkere maaltijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *