Proberen? Bestel direct een proefbox!

Conny van der Krogt

Mijn naam is Conny van der Krogt en ik ben samen met mijn zoon Stephan uw vaste contactpersoon en tevens oprichtster van Eten met gemak. Al mijn hele leven ben ik met eten bezig. Ik ben opgegroeid als dochter van de groenteman en heb ook veelvuldig in het familiebedrijf gewerkt. Daarna ben ik actief geweest in de horeca.

Eten en contact met mensen lopen als een rode draad door mijn leven. Ik hou zelf ontzettend van koken en weet hoe belangrijk gezonde voeding is. Maar gezond moet natuurlijk ook lekker zijn en niet te lastig. Eten met gemak biedt een uitstekende combinatie van gezond, lekker en gemak. Daarbij ondersteunen we u graag met persoonlijk advies, helpen naar wens met het invullen van de menukaarten en bezorgen de maaltijden eventueel tot in de koelkast. Precies zoals u het wenst. Samen met mijn collega’s Jacquelien, Jolette en Casper willen we de verse maaltijden van Eten met gemak bereikbaar maken voor iedereen!

Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we kijken wat Eten met gemak voor u kan betekenen.

Hopelijk tot snel,

Conny van der Krogt

Bel direct met Conny: 071-82 00 320

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg ZH, Voorhout, Voorschoten, Warmond, Wassenaar.

Contact opnemen met Conny van der Krogt