Contactpersoon Jochem Vogels

Mijn naam is Jochem Vogels, mijn hele leven heb ik al een grote passie voor lekker en gezond eten. De afgelopen 20 jaar ben ik werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening binnen de foodsector. De kennis en ervaring die ik daar in heb opgedaan combineer ik nu graag met mijn dienstverlenende instelling bij het ondersteunen van hulpbehoevende senioren.

Door de vele veranderingen in de zorg blijven ook ouderen met beperkingen steeds langer thuis wonen en wordt de druk op mantelzorgers steeds groter. Door het leveren van de verse maaltijden van Eten met gemak én het verrichten van diverse ondersteunende diensten, willen wij de kwaliteit van het zelfstandig wonen van senioren vergroten.

De gezonde en gevarieerde maaltijden van Eten met gemak zijn erg aantrekkelijk geprijsd. Bent u in het bezit van een BredaPas en 65 jaar of ouder, dan mogen wij u extra korting geven van € 3,72 op maaltijden, € 0,70 op soep en € 0,51 op desserts. Ook voor de inwoners van de gemeente Etten-Leur is er een reductieregeling, burgers die de beschikking maatschappelijke participatie hebben ontvangen krijgen een forse korting op de maaltijden.

Graag komen wij vrijblijvend bij u langs om het ruime assortiment maaltijden en alle dieetmogelijkheden met u te bespreken. Natuurlijk kunt u voor een eerste kennismaking met de heerlijke gerechten een proefpakket bestellen.

Wij hopen u snel te begroeten!

Jochem Vogels

Bel direct met Jochem Vogels:

076-82 00 260

Direct online maaltijden bestellen

Wij zijn uw maaltijdservice aan huis in de volgende gemeenten:

Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Gilze en Rijen, Oosterhout, Werkendam en Zundert.

Contact opnemen met Jochem Vogels